maandag 25 oktober 2010




Hoera de leguanen kunnen morgen verhuizen!!!!!!!!!




Gisteren niets gedaan maar weer lekker de buurt verkend en door de bergen gekrost mooie plekjes gezien en lekker gewandeld was heerlijk weer. kwamen bij een kleine vallei waar watermolens stonden en kleine huisjes een prachtige plek om te bezichtigen we waren er bijna helemaal alleen. het was een oude badplaats of zoiets, ronduit prachtig. we hebben onze eerste post in de brievenbus gehad, we zijn dus te vinden door de postbode




Na een dag hard werken in de Zon is het zover morgen kunnen de vier leguanen in hun nieuwe verblijf, daarna kunnen we aan ons eigen verblijf gaan werken. we zijn al aan het rekenen wat we allemaal nodig hebben. grondkabel voor de stroom en aan en afvoer voor de keuken en badkamer ook moeten we een huisje aan de schuur bouwen voor de gasflessen. kunnen we eindelijk weer koken op normale pitten. maar als alles in de grond zit moet er een wagen met beton komen voor de vloer komen daarna de muren voor de badkamer en dan kan het gaan beginnen. weer een normale wc en douche.


laat eens een reactie achter wat je van het leguanen verblijf vind!!


groetjes Gerrit en Elly


3 opmerkingen:

  1. Geweldig. Heel wat porugesen zullen er jaloers op zijn..

    Leuke log ook trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sjieker dan sjiek hoor hopelijk zullen de beestjes er zich als god in portugal voelen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Gerrit en Elly,

    Geweldig om te zien hoe jullie bezig zijn en zal wat vaker jullie volgen met name de leguanen vindt ik geweldig. Het verblijf is ook prachtig.
    Ga zo door gr. Roland Lingen

    BeantwoordenVerwijderen