donderdag 7 oktober 2010

na een dag papierwinkel een dag rust op de camping

gisteren zijn we van buro naar buro geweest om de papierwinkel in orde te brengen en fiscaal nummer voor Gerrit( Elly heeft dat al een tijdje) en met de architect van de gemeente geweest of er inderdaad een bouwvergunning op het stuk land zit. allemaal goed nieuws we mogen er met de camper staan en we mogen de schuur verbouwen tot tijdelijk woonhuis. en we mogen er een huis neerzetten. volgens de makelaar was deze gemeente een stuk makkelijker dan haar gemeente. nog naar het arbeitsburo geweest voor Elly. en nog wat van de omgeving bekeken .

toen we terug op de camping waren dachten we dat er ingebroken maar het was een van de leguanen die ontsnapt was en prinsheerlijk op ons bed lag. de ontsnappingsroute dicht gemaakt en terug gezet. gisteren was het bewolkt en hadden we een beetje motregen. vandaag volop zon en 25 graden. we hebben vandaag een rustdag ingepland om bij te tanken Gerrit is wat gaan wandelen in het dal en foto's gemaakt, Elly nog wat spullen opgezocht op internet en de camper opgeruind. tegen de avond veel skype telefoontjes gehad en om 19.00 uur gaan we eten bij een Portugees samen met de Lisbeth en lydy van de camping waar we nu staan ( http://www.tapadinho.com/ ) een heerlijk rustige camping voor campers en caravans. met een prachtig uitzicht. nu gaan we ons klaar maken voor de maaltijd tot gauw.

2 opmerkingen:

  1. Hi guys,

    Ja dat was goed vertoeven he daar in Moerbeke. Het plekske beviel ons zo goed dat we uiteindelijk tot zondag zijn gebleven. Jaja we hebben ons nog goed laten verwennen. Maar we hebben er ook wat voor moeten doen. Na een dagje fietsen in de prachtige omgeving waren we ook wel toe aan wat verwennerij. Trouwens errug leuk om jullie blog te volgen. Zie het al voor me zo’n leguaan in bed. En nee dat hoef ik niet in het echie mee te maken. Aangezien jullie nu internet hebben en ik zojuist voor speciale doeleinden skype heb geïnstalleerd, zou het handig zijn om jullie skypenaam te hebben. Dus heb je zin in nog meer van deze onzinklets dan weten jullie nu wat te doen.

    Groetjes, Hellen en Hans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geniet elke keer weer van jullie belevenissen maar een leguaan in je bed... liet ie zich wel vangen want vrijheid blijheid toch en een kooi verkiezen boven een lekker bedje?

    BeantwoordenVerwijderen