maandag 13 juni 2011


Het werk is begonnen.

Ze zijn begonnen aan de fundering van ons huis. eerst kwam er een grote wagen met drie werknemers die een container neerzette en veel hout aflaaide.
2 mannen bleven er achter en zijn het gebied gaan uitmeten en afzetten, de anderen kwamen na de lunch terug met een grote oplegger met een graafmachine/buldozer, eenmaal uitgeladen zijn ze gelijk begonnen om een gedeelte af te graven er zat bijna twee meter verschil in de voorste hoek en de achterste hoek dit is nu terug gebracht naar 1 meter nog best veel om op te vullen. maar we hebben dan wel een moi uitzicht op de bergen. het huis is nog uitgemeten en op de grond zijn de eerste pilaren afgetekend. ook hebben ze een van onze mooie bomen verzet met de graafmachine dat is met de hand niet te doen. we hebben veel foto's gemaakt. voor de rest is het rustig en warm, Gerrit is aardig verkouden en raakt maar niet van zijn verstopte neus af. hij heeft 1 dag op bed gelegen met verhoging. als het goed gaat word dit blog tijdens de bouw iedere dag bijgehouden. en je mag natuurlijk reageren.
Groetjes en tot morgen.
Gerrit , Elly en Shera

2 opmerkingen:

  1. Dit is toch geen weer om ziek van te worden ? Alergies voor reptielen denk ik. Voor succes met het bouwen.

    gr. D & G

    BeantwoordenVerwijderen
  2. GM, Gerrit en Elly, fijn weer iets te lezen van jullie het was even stilletjes! Eindelijk ze gaan starten zo kunnen jullie verder, hebben jullie al een fles champagne laten knallen op de grond voor een goede bouw en een gelukkig leven in jullie nieuwe huis straks? Gerrit jij sterkte. En tot mails groetjes van Wanda

    BeantwoordenVerwijderen