zaterdag 23 april 2011


Ola boa tarde

Net voor de paasdagen toch nog even tijd gevonden om het blog bij te werken, eerst het grote goede nieuws de bank heeft de hypotheek goedgekeurd, daar zijn we natuurlijk heel gelukkig mee met een beetje geluk kan de bouwer nog voor de zomer beginnen aan ons nieuwe huis. dit moet echt voor de grote hitte anders beginnen ze pas in sept. allemaal even duimen voor ons. Donderdag heeft Gerrit een bami maaltijd klaargemaakt, dat is hier niet zo eenvoudig omdat ze dat in Portugal niet kennen, we kunnen hier bij 1 winkel van Nederlanders sommige dingen kopen zoals de mie en de kruiden, ook de pindasaus kwam daar vandaan en ze hadden ongebakken kroepoek, sate van varkenshaas erbij en smullen maar, we hadden ook nederlandse mensen uitgenodigd om te komen eten, zij vonden het heel erg lekker. de eerste grote maaltijd uit de nieuwe keuken.



Ook zijn we begonnen met ons voorterras voor de keuken, daar hebben we vandaag een 1000 kilo beton gestort, volgende week zetten we er een muurtje rond en kan de rest gestort worden. deze week hebben we veel regen gehad dat is voor de Portugesen heel belangrijk hun waterputten waren nog niet vol en dan zouden ze in de zomer zonder water komen te zitten, ook de Mondego staat nu bijna op zijn hoogst punt.
maar van ons mag de zon weer komen. oke iedereen een vrolijk Pasen met mooi weer.
groetjes Gerrit, Elly en Shera

1 opmerking:

  1. Hoihoi,
    beter laat dan nooit. Hoop dat het een fijne pasen was. Hier in elk geval prachtig weer. Lekker veel buiten geweest in de tuin, die nu bijna klaar is. Afgelopen vrijdag hebben we gras gelegd, roy en ik. gelukkig is het vandaag wat aan het regenen zodat we even de natuur kunnen gebruiken voor het bewateren want met 27 graden kost het veel kubieke meters. Zoonlief heeft al een weekje vrij en dochter sluit er komende week bijaan. Wij als ouders natuurlijk niet he? verder gaat het hier zijn gangetje. Druk met van alles voor school zoals de musical van groep 8 en gisteren de stad in voor een nieuwe bril voor sverre, ogen helaas weer slechter geworden. ook al reageer ik niet steeds, ik lees wel jullie blog trouw hoor. geniet ze daarginder en heel veel groetjes uit het limburgse

    BeantwoordenVerwijderen