donderdag 5 mei 2011

Ola volgers

Heel hard gewerkt in erg warm weer, zondag gaan we Elly haar ouders gaan ophalen in Porto, we willen dan klaar zijn, dus hebben we de muurtjes afgebouwd en ertussen weer een grote laag beton. we hebben meer dan 1500 kg gedraaid en gestort. morgen nog een laag erop en in het natte cement willen we grijs grind storten. ook komt er morgen 5000 kg grint voor de muurtjes te liggen . Elly heeft twee muren van de slaapkamer geschilderd met een mooie lila kleur. het voorportaal van de keuken is nu klaar en op hoogte er komen nog wel tegels op maar dat op een later tijdstip. we hebben er het paviljoen op gezet en de tafel met de stoelen. begint er echt op te lijken.


Rond de boom hebben we een plantenbak gemaakt daar kunnen morgen al grond en planten in ook het looppad naar de voordeur is al klaar. De bouwer kwam ook nog even kijken en bracht de stoomextaktor mee die weer door iemand uit Nederland is meegebracht, met deze pan kunnen door middel van stoom vruchtensap gaan maken als straks de vruchten rijp zijn.
Ook de bestelling van Appie Hein is binnen we zaten zonder koffiepads, deze firma zit in Spanje en kun je via internet Nederlanse producten bestellen die ze hier niet verkopen. is toch wel eens makkelijk.
Ook is de camper weer helemaal schoon omdat we die vanaf zondag twee weken gaan gebruiken als slaapkamer voor ons dan kunnen Elly haar ouders de slaapkamer in de Cabana Iguana gebruiken.
Het zwembad is helemaal helder en de testen zijn ook goed, hij staat nu op 24 graden dus we kunnen nu gauw gebruik gaan maken van het koele water.



Groetjes Gerrit, Elly en Shera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten