woensdag 25 mei 2011


Ola volgers,

Het weer word steeds warmer, de thermometer kan het niet meer aangeven die gaat maar tot 50 graden dus als hij in de zon hangt komt hij daar ook makkelijk op. ook moeten we weer even wennen dat we weer alleen zijn, dat de visite weer naar Nederland is.
Dinsdag moesten we een fotoreportage maken bij Retiro no rio dat zijn Nederlandse vrienden die onder aan de Mondego wonen en appartementen en kamers voor de verhuur hebben, wij zelf hebben er ook gestaan met de camper en waren verrast door de service aldaar.
Ik heb de appartementen gefotografeerd voor hun internetsite, na de fotosessie kregen we een lunch aangeboden, de BBQ ging aan en vele soorten goed smakend vlees ging daarop, met friet en sla en lekker ijs na. het was heerlijk. daarna nog wat zitten kletsen over van alles en nog wat. was weer een zeer gezellige dag.

Woensdag een beetje met de bosmaaier bezig geweest en de groetentuin van onkruid ontdaan en heerlijk samen gezwommen in ons zwembad een heerlijke verkoeling, vanmiddag heeft het heel lang gedreigd met onweer en we hebben nog een klein buitje regen gehad goed voor de bomen en struiken in de tuin.
Nu horen we weer alle vogels en krekels die onze tuin als verblijfplaats hebben, in de verte horen we de koekkoek.
Vrijdag word de hypotheek ingeschreven en kunnen we aan de slag.
Groetjes Gerrit, Elly en Shera
PS. geeft eens een reactie zodat we weten dat het blog gelezen word ook kun je vragen stellen, die wegraag willen beantwoorden.

1 opmerking: