zaterdag 19 maart 2011


Hoi hoi

d
De lente is hier echt begonnen we hadden vandaag 25 graden lekker buiten bezig geweest de meeste bomen staan nu in bloei en sommige zijn zelfs al uitgebloeit. Weer eens gekeken waar nu precies ons huis komt te staan en weer eens gekeken wat we dan met de tuin moeten gaan doen ,we zijn er nog niet uit, dat komt omdat we op die plaats ons houten huis nog niet kunnen voorstellen er zit zowiezo al een hoogte verschil in van bijna een meter van de hoogste kant en de laagste kant, die dus moet worden opgevuld hoe hoger het huis hoe beter het uitzicht op de bergen.we hebben vandaag ook de tegels in de keuken gelegd (we hadden er niet genoegd dus bijgehaald) morgen voegen en dan de muren gaan bekleden. dan kan eindelijk het fornuis deze kant op komen gisteren ons ingeschreven bij de Portugese ziekenfonds nu weer wachten op de officiele papieren, dan kunnen we naar een dokter we waren iets te vroeg en het was lekker weer dus hebben we even door Sante Comba Dao gewandeld en wat foto's gemaakt, iedere keer dat je dat doet zie je weer andere mooie plekjes en dingen. Vandaag ook het zwembad weer aangesloten op de filter deze week nog wel gloor gaan halen en dan hopen op snelle opwarming hij stond vandaag op 18 graden.


De papieren voor het kenteken van de landrover zijn ook binnen ons portugees kenteken word 86-LL-04 nu moeten we ons nog bij een instantie in Coimbra melden en dan de platen laten maken, voelt echt wel vreemd om niet meer met Nederlandse nummerborden te rijden. De leguanen kunnen nu ook weer lekker in de zon in hun buiten verblijf, ze zitten s'morgens al klaar om naar buiten te gaan. sávonds is het maar 10 graden dus halen we ze nog steeds naar binnen.
Dat was het weer, nog bedankt voor de reacties
groetjes Gerrit, Elly en Shera

1 opmerking:

  1. hoi lang niets gedaan met de blog onze pc is gecrast dus zijn alle gegevens kwijt ,die niet op geslagen stonden,gaat verder erg goed hier en ook hier is de lente aan gekomen ,gisteren met ma de stad in geweest kleren kopen en een nieuwe zomerjas,en even bij de visboer langs hahaha dat vind ze het leukst,voor de rest geen nieuws,groetjes en tot horens anton en grada

    BeantwoordenVerwijderen