woensdag 30 maart 2011


Ola Volgers

We zijn weer iets verder, we rijden nu met Portugese platen en hebben een Portugese verzekering voor de landrover, donderdag krijgt de auto twee nieuwe stuurstang rubbers die zijn erg versleten en bij slechte wegen rammelen ze, ook zijn weer verder met de keuken vanaf vandaag hebben we gas en water in de keuken dus kunnen we koken en afwassen in een echte keuken inplaats van in de camper.
Deze week moeten we ook langs een dokter Gerrit zit bijna zonder medicijnen, we hebben ons al ingeschreven en we zouden de papieren per post krijgen maar dat laat op zich wachten dus moeten we waarschijnlijk het consult zelf betalen, maar we hebben het recept van de dokter nodig voor de medicijnen. Na regen komt zonneschijn morgen en overmorgen geven ze al weer 26 graden af kunnen de leguanen weer in hun buiten verblijf en we moeten nog veel doen door de regen staat er al weer veel onkruid in de groenten tuin dat verwijderd moet worden en er ligt weer een grote berg met snoeiafval dat opgestookt moet worden en dat mag nog tot de 30ste van deze maand dat betekent dat dit morgen moet gebeuren. anders moet je wachten tot september.
Morgen ook weer naar Portugese les, het is en blijft moeilijk, maar we komen er wel we zijn hier nog maar net maar nu is het al weer bedtijd, trusten en tot de volgende keer.
groetjes Gerrit, Elly en Shera

Geen opmerkingen:

Een reactie posten