vrijdag 10 september 2010

Gisteren op stap met Ma Kulik. Vandaag Gerrit inpakken en Elly achter de computer

Gisteren om 07.00 uur al onderweg, ik in de Twingo en Gerrit in de Landrover we hadden een afspraak om 11.00 uur in het verzorgingshuis in Harderwijk, Ma Kulik zou om 07.30 klaar staan, we waren iets te vroeg maar ze waren haar nog aan het douchen, voordat ze klaar was het dus al 08.00 uur, onderweg 2 keer een file gehad van +/- 30 minuten, gestopt in Amersfoort mijn Twingo ingeleverd bij Jacqueline (nichtje van Gerrit) en weer bij Gerrit ingestapt en verder, viel nog mee 11.15 uur ter plaatse, Anton (broer Gerrit) stond ons op te wachten, we hadden mazzel de mevrouw waar we een afspraak mee hadden was ook te laat  :) !!!!
Na een bakje koffie en een gesprekje van zo'n 20 minuten stonden we weer buiten, naar Anton's huis gelopen maar was net te ver voor moeders (gelukkig liep ze achter haar rollater en kan die ook dienst doen als rolstoel) dus Anton haar verder geduwd, hij had heerlijke soep gemaakt met broodjes, dat smaakte heel erg lekker,even bijgekletst en toen weer terug naar het Zeeuwse Land, moeders weer terug gebracht naar Bachten Dieke (ze was helemaal versleten).
Wij na een paar boodschappen te hebben gedaan (moesten toch ook nog wat eten) reden om 17.00 uur het grindpad weer op, blij begroet door She-ra die zo'n lange dag alleen had gezeten.

Vandaag samen een afspraak bij de huisarts voor onze medische dossiers en voor de komende 6 maanden een voorraadje medicijnen om mee te nemen, de rest van de dag Gerrit aan het inpakken geweest en ik de administratieve rompslomp, opzeggen, verhuisberichten e.d. Gerrit had tussendoor nog lekker Rodekool met een gehaktbal klaargemaakt, met als toetje HerfstTinten van de Zuivelhoeve, dus lekker gegeten.
Gerrit nog snel voor 19.00 uur de post weggebracht, hij was nog net op tijd!!

1 opmerking:

  1. nog even melden dat de post op tijd wegmoest omdat daarbij ons voorlopig getekent koopcontract van het stukje Portugal zat.

    BeantwoordenVerwijderen