maandag 13 september 2010

Gisteren was het zondag, Menno, Charelle en familie kwamen rond 12.00 uur de spullen ophalen, waaronder de TV (Menno helemaal blij), daarna zijn wij naar Vlissingen gereden om bij Gwen de spullen af te geven (Solarium e.d.)die was al vanaf vrijdag ziek (hij werkt ook veel te veel uren)wat bijgekletst en toen naar Pa en Ma, eerst wat gaan eten bij Mac Donalds (was alweer meer dan een jaar geleden dat we daar geweest waren).
Ik had de hangplant met de wasbloemetjes voor moeders meegenomen en nog een andere hangplant, er was nog een mooi plekje op de kast waar ze konden staan.
Lekker bij zitten kletsen, en Paatje laten zien hoe ze onze blog konden lezen en hoe ze een reactie konden geven, maar of dat lukt weet ik nog niet!!!!
23.00 naar huis gereden, dus lagen mooi op tijd in bed, we moesten er 's morgens om 07.30 uit voor de Boekenmarkt in Middelburg, gelukkig was het mooi weer, het was gezellig druk, de verkoop ging ook best goed, redelijk wat boeken kwijt, en aan het einde van de middag 17.00 de rest van de boeken bij een andere inkoper van boeken aangeboden, die heeft er voor een leuk prijsje ook nog aardig wat uit gehaald de rest kan morgen naar 't Leger des Heils met de rest wat kleren en knuffelbeesten.
We waren wel moe, dus Gerrit eerst een dutje gedaan voor we gingen eten, ik heb voor Maatje nog even een 2de hands boek voor haar a.s. computercursus besteld bij Bol.com, daarna gegeten, geluierd en naar bed, Gerrit moet er morgen heeeeel vroeg uit want hij gaat met onze buurman de Struisvogel man naar St. Truiden bijna bij Maastricht met 2 struisvogels voor de opname van een reclame voor op de TV, ik ben benieuwd!!!
Gerrit neemt zijn Fototoestel mee om daar foto's van te nemen, ik blijf thuis ga de camper vullen met de dingen die mee moeten in de camper, tot zo ver het is 23.30 tijd om ons bed(ja dat staat er nog!!!) in te duiken.
Slaap ze allen en tot de volgende keer.
Gerrit en een slaperige Elly

1 opmerking:

  1. Hi die avonturiers,

    Wat een leuk idee dit blog, je hebt er weer nieuwe fans bij (althans als je dit leest:-). Wij blijven jullie volgen............wordt vervolgd!

    Groetjes, Hans en Hellen

    BeantwoordenVerwijderen