zaterdag 25 september 2010

Hallo Volgers,

Update: de 11de oktober gaan we naar de notaris in Portugal, het tekenen voor ons stukje land met schuur, we zitten nu nog in Hengstdijk in de Camper, het huis is nu zo goed als leeg, alleen de spullen die nog in de Landrover moeten en nog wat dingetjes voor in de Camper.
Vanmiddag zijn we in Middelburg bij mijn Vader en moeder geweest, Joke was daar ook, lekker bijgekletst en Chinees gegeten, Gwen en Olaf kwamen na het eten, het was ook om gelijk de verjaardag van Gwen vieren, hij word al weer 31 de 29 ste september, maar hij moet dan werken.
Olaf is de afgelopen week op kamp geweest in Houfilaze, Belgie van het Cios, hij gaat de opleiding Buitensportinstructeur volgen met de bedoeling om dat te gaan geven in Portugal, dat is 1 dag in de week naar school en zo nu en dan een kampweek. Het was goed bevallen de groepen die hij instructie moest geven kwamen tevreden terug van hun opdrachten. Goed zo Olaf, ga zo door!!!!
Gwen werkt nog steeds als schade controleur bij Cobelfret maar is ook wel op zoek naar ander werk, wordt hem ook wel te zwaar, weer de winter in en altijd buiten werken, in weer en wind, niet vergeten de vele regen!!!!
Maar vanavond dus afscheid genomen, snik, snik, dat wordt veel skypen en mailen, maar dan moeten we wel zorgen voor internet, dat is ook 1 van de eerste dingen die we laten aanleggen (En nu maar hopen dat we ons Portugees dan al een beetje onder de knie hebben :)......
De bedoeling is dat we maandag, na het koopcontract te hebben getekend, in de camper stappen en aan onze visite ronde beginnen, we willen a.s. vrijdag richting Portugal vertrekken, dan kunnen we op ons gemakje rijden.
Dus voor de mensen waar we nog geen  afspraak mee gemaakt hebben, geef even een seintje wanneer het beste uitkomt!!!!!!!!!!
Dit was het weer voor vandaag, we gaan ons bed in, weltrusten voor iedereen, en Paatje en Maatje jullie hoeven je geen zorgen te maken hoor, nogmaals een stevige knuffel van je dochter Elly en de heel goed voor haar zorgende Gerrit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten