zondag 19 september 2010

Vol en Leeg

druk weekend achter de rug we hadden een bus van 11m3 gehuurd om de inboedel te verhuizen naar Portugal en een autoambulance om de landrover gelijk mee te nemen. zaterdagmorgen de bus gehaald en de overburen hebben geholpen om de twee grote kasten erin te zetten. dit paste al niet zo goed maar na het stapelen van bananendozen paste het goed daarna de rest vullen met dozen. toen hij 3/4 vol zat zagen we wel dat het er niet in zou passen. dus alles er weer uit in de schuur en een grotere auto 19m3 gehuurd alleen kunnen we die pas maandag morgen halen.
dus alles verder ingepakt en klaargezet. Zondag morgen zijn mijn zoon en zijn zwager komen helpen met de zware spullen van boven. en weer een aanhangwagen vol met hun meegegeven.
op het laatste moment toch nog een tehuis gevonden voor de ratjes. deze mensen waren heel blij met onze vader met 6 zonen, en waren zeer verrast dat ze zo tam waren.

We slapen al 3 nachten in de camper en dat voelt erg goed we slapen als ossen, kunnen we vast wennen daar dit (huis) de eerste maanden onze verblijfplaats word. normaal zouden we nu onderweg zijn richting het zuiden maar nu word het maandag. Nu met de grote wagen maar zonder de landrover omdat er geen trekhaak onderzit. dus na terugkomst gaan we met de camper en de landrover rustig naar het zuiden. na het afscheidsrondje door Zeeland en Brabant.
nog een spannende week. nu gaan we weer lekker slapen in de camper morgen weer vroeg op om de wagen te halen, en te vullen. tot de volgende keer......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten