woensdag 15 september 2010

Hoi Allemaal,

Gerrit was gisteren pas om 22.30 thuis, na 's morgens 5.30 uur op pad gegaan te zijn met Mark de Struisvogelman op geheime missie??? 
     Opheldering krijgen jullie later!!!!!!!!!
Om 09.00 voor de laatste keer naar de kapper geweest, knippen en verven, kan ik er weer een paar maanden tegen, Gerrit heeft me gebracht en is doorgereden nar de Sligro om de kapotte Altrex trap terug te brengen, en nog wat van die klusjes.
10.45 uur klaar bij de kapper, Gerrit kwam me ophalen de rest van de dag doorgebracht met huisarts bezoeken, extra medicijnen ophalen, uit laten schrijven bij de Gemeente, enz.
Einde middag: Gerrit buiten het gras gemaaid, de geitenhokjes nog schoongemaakt, ikke wasmachine gevuld, schone was uit de droger opgeruimd en beiden weer gevuld, de spullen die nog in de bijkeuken stonden ingepakt (weer al de laatste doos), moeten dus nog een paar dozen scoren, want de rest van de keukenspullen moeten nog ingepakt worden.
Kreeg vandaag nog een mailtje van onze Makelaar in Portugal, of we het zwembad??? over willen nemen!!!!! Ja, tuurlijk lekker om af te koelen, 5,5 diameter, diep 1,20 m. inhoud 28000 liter water. WOOOOOOOW.
Volgende week gaan we kijken of het wat is voor ons!!!
De rest van de avond is weer voor de nog lopende administratie en een uurtje relaxen,
morgen weer een dag!!!!
Trusten voor iedereen.
In Portugal is het nu 20.00 uur en nog 22 graden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten